Fleur Perneel:
De kleine finale van Hert


30CC-Residentie
Periode: 19—25.02.2024

Try-out: vr. 23/02/2024 / 17:00 — 17:35


Fleur Perneel heeft een bache­lor in de vrije kun­sten behaald aan KASK School Of Arts Gent, gevolgd door een bache­lor in de cir­cus­kun­sten aan ESACTO’lido in Toulouse. Fleur stu­deer­de ook een oplei­ding in mime aan de AHK in Amsterdam.


Gratis, mits reser­va­tie


Website
Partnership(s): CIRKLABO
60f04c09d2ab0332b6462b64d8b2f012 Fleur Perneel Cir Fleur perneel 1 boris conte

Fleur Perneel:
De kleine finale van Hert

Jager pro­beert Hert te schie­ten, De hele dag lang. Hert ont­snapt aan de dood. Jager keert terug naar huis, en rijdt in de don­ker­te tegen Hert. Hert leeft nog, maar is in een dood­strijd. Jager is rade­loos, niet in staat te doden, niet in staat te red­den. De klei­ne Finale van Hert gaat over het al dan niet mogen dood gaan, het al dan niet in leven hou­den. Het bewust zijn van het levens­ein­de. Een gesprek tus­sen Jager en Hert, gespeeld en geschre­ven door Fleur Perneel.

Fleur schit­tert op dit moment ook in De Duivels’ van vzw Krapp en KVS, en werk­te mee aan de voor­stel­ling Eldorado’ van Cy NDE. Eerder speel­de ze ook al haar solo­voor­stel­ling HUNT OR BE HUNTED’ en co-cre­ëer­de ze J’ai creu­sé des chu­tes’. Daarnaast was ze zan­ge­res in de groep Strandravage.

De Leuvense cir­cus­werk­plaats CIRKLABO ver­wel­komt en onder­steunt heel wat cir­cus­ar­ties­ten om te wer­ken aan hun voorstelling.


Credits

con­cept en spel Fleur Perneel coach Matthias van den Brul, Ostande Chandelier onder­steund door Latitude 50 (Marchin), La grai­ne­rie (Toulouse), Cirklabo (Leuven), Esacto’lido (Toulouse), De Clinch (Klinge), Les Noctambules (Nanterre), OHK (Oostende)