stielatelier


Studio Vaartstraat
Periode: 01.01.2016—…

Kristof Vervoort (°1989, Lier) woont en werkt in Leuven, behaal­de een Master in de Architectuur, cam­pus Sint-Lucas Brussel. 

Toon Monballieu (°1988, Brugge) woont en werkt in Leuven, behaal­de een Master in de Architectuur, cam­pus Sint-Lucas Brussel.


Website
10 Fotograaf Jeroen Verrecht samenwerking FIJN atelier 4 samenwerking FIJN atelier © Jeroen Verrecht 8 fotograaf Melvinkobe Photography 1 © Melvinkobe Photography 9 Fotofraaf Stijn Bollaert samenwerking met GVV 2 min Samenwerking met Gijs Van Vaerenberg © Stijn Bollaert 2 fotograaf Matthijs van der Burgt 2 © Matthijs van der Burgt 4 fotograaf Tim Van de Velde samenwerking MADAM architectuur 1 min Samenwerking MADAM architectuur © Tim Van de Velde 4 fotograaf Tim Van de Velde samenwerking MADAM architectuur 2 min samenwerking MADAM architectuur © Tim Van de Velde

stielatelier

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zo ook bij stie­la­te­lier. Opgeleid en gevormd als archi­tec­ten bleek na ver­loop van tijd dat het hart van Stiel klopt in het las­ate­lier. In de werk­plaat­sen van Casco vond Stiel de vrij­plaats voor hun cre­a­ti­vi­teit. Warmgewalst. Koudgevormd. Geponst en gela­serd. Van tafel tot ser­re. Van uti­li­tair tot kunst­zin­nig. Altijd de scherp­ste lijn. Gelaagd en gerit­meerd. Fijnzinnig haast poë­tisch. Stiel plooit, last en snijdt. Stiel gaat op zoek en stelt vra­gen. In over­leg met. Samen.

Hoofd in de wol­ken, voe­ten in de archi­tec­tuur. Handen aan de las­post, een hart van staal. Sterk en ste­vig, maar boven­al warm­ge­walst.” – Bruno Ronsmans